Tikkakosken yrittäjät!


Olemme laittaneet teille kyläyhdistyksen puolesta sähköpostia. Jos ette ole saaneet postiamme, niin sama kirje on tässä alla liitteenä.

Käyttehän myös tarkistamassa, että yrityksenne tiedot löytyvät kyläyhdistyksen nettisivulta: www.tikkakoski.fi/yrittajat-ja-palvelut/

“Hyvinvoiva ja elinvoimainen kylä on kaikkien etu!
Kehittyvä Tikkakoski ry:n vuoden 2019 toimintasuunnitelman yhtenä kulmakivenä on paikallisten yritysten tunnettavuuden lisääminen. Samalla pyrimme lisäämään yhteistyötä yritysten ja Kehittyvä Tikkakoski ry:n välillä. Yhdistyksen ajatuksena on tehdä paikallisista yrityksistä esittelyjä, jotka julkaistaan nettisivuillamme www.tikkakoski.fi, Facebook-sivuillamme ja Info-TV:ssä (Kirkkokatu 1), osa esittelyistä julkaistaan myös Palokka-lehdessä. Ajatuksena on, että näin paikalliset yritykset ja kylän asukkaat löytäisivät toisensa paremmin.

Jos olette halukkaita esittelemään yritystänne kauttamme, niin ottakaa yhteyttä sähköpostin kautta (info.tikkakoski@gmail.com). Haastattelemme teitä ja teemme teistä esittelyn kuvien kera. Tämä on teille täysin ilmaista, Kehittyvä Tikkakoski ry:n organisoimaa markkinointia.

Toiseksi, kiinnostaisiko teitä yritys- ja yhdistysmessut, jotka olisi tarkoitus järjestää Kehittyvä Tikkakoski ry:n toimesta mahdollisesti syksyllä 2019? Tapahtuma olisi suunnattu vain paikallisille toimijoille.

Pyytäisimme, että vastaisitte molempiin kysymyksiin torstai 31.1.2019 mennessä. Pyytäisimme vastausta myös siinä tapauksessa, että ette ole kiinnostuneita. Tällöin emme lähesty teitä tämän asian tiimoilta jatkossa.”

Ystävällisin terveisin
Kehittyvä Tikkakoski ry:n puolesta
Maaret Elijärvi

Bookmark the permalink.

Vastaa