Lähiliikuntamahdollisuudet

.
Tikkakoskella voit harrastaa liikuntaa hyvin monipuolisesti. Tikkakoskelta löytyy hyvät liikuntamaastot, hyvin pidetyt ladut sekä aktiivisia liikuntaseuroja, jotka järjestävät toimintaa vauvasta vaariin. Alueella toimii myös useita hierojia sekä fysioterapeutteja, mikäli lihaksisto kaipaa huolenpitoa. Tikkakoskelta löytyy kuntosali Club Motivia sekä frisbeegolfrata. Tikkakosken alueelta löytyvistä laavuista löydät lisätietoa https://tikkakoskenlatu.fi/laavut/. Koirapuisto sijaitsee Luonetjärventiellä kuntopolun ja frisbeegolf-radan vieressä.  https://www.facebook.com/groups/656336138463771

Tikkakosken latuinfo


Katso tarkemmat tiedot Latuinfon sivuilta.

Tikkakosken liikuntahalli


Tikkakosken Liikuntahalli sijaitsee Tikkakosken yläkoulun yhteydessä osoitteessa Koulukatu 10, 41160 Tikkakoski.

Palaa takaisin ylös

Tikkakosken jäähalli


Jäähalli sijaitsee osoitteessa Koulukatu 5 B, 41160 Tikkakoski.

Palaa takaisin ylös

Tikkakosken liikuntapuisto


Liikuntapuisto sijaitsee osoitteessa Koulukatu 5, 41160 Tikkakoski

Palaa takaisin ylös

Liikuntaneuvonta


Liikuntaneuvonnan esittely:
Jos liikkumisen määrä on liian vähäinen ja motivaatio liikkumiseen hukassa, voi apu löytyä liikuntaneuvonnasta. Liikuntaneuvoja antaa tukea liikkumisen turvalliselle aloitukselle ja auttaa sopivan liikuntamuodon löytämisessä. Liikuntaneuvoja voi olla tukenasi myös painonhallinnassa sekä terveellisen syömisen, syömisen määrän ja laadun löytymisessä.
Liikuntaneuvojalta saat konkreettisia vinkkejä liikkumisen aloittamiseen tai liikunnan aikatauluttamiseen arkeen sopivaksi. Liikuntaneuvoja voi esitellä sinulle erilaisia liikuntalajeja ja kertoa liikunnan terveysvaikutuksista.  Sinua ohjeistetaan tarvittaessa itsenäiseen liikkumiseen ja annetaan kirjallisia ohjeita kotona liikkumisen tueksi. Neuvonnan sisältö määräytyy omien tarpeidesi mukaan.
Liikuntaneuvontaan ovat tervetulleita lapset ja nuoret, aikuiset sekä seniorit. Liikuntaneuvontaan on mahdollisuus tulla lääkärin, sairaanhoitajan tai jonkin muun ammattihenkilön lähetteellä. Ajan voi varata myös itse. Neuvonta on maksutonta.
Kysy lisää liikuntaneuvonnasta:
Liikuntaneuvonnan puh. 014 266 0179
Tikkakosken aluevastaava liikunnanohjaaja Markus Piispa puh. 050 522 8723
https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikuntaneuvonta

Palaa takaisin ylös

Tikkakosken laavut


Tikkakosken laavuista löydät lisätietoja:  https://tikkakoskenlatu.fi/laavut/

Comments are closed.