Kyläyhdistyksen toiminnan tarkoitus

Meille kyläyhdistykselle tulee välillä mitä erikoisempia pyyntöjä kylän väeltä. Haluammekin nyt tarkentaa, mitä kyläyhdistyksemme Kehittyä Tikkakoski ry tekee, ja mitä varten se on olemassa.

Kehittyvä Tikkakoski ry kyläyhdistyksen tarkoituksena on toimia Tikkakosken alueella asukkaiden, yhdistysten, yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimenä pyrkimyksenä parantaa ihmisten viihtyisyyttä ja hyvinvointia. Yhdistyksen tarkoituksena on kannustaa alueen asukkaita yhteistoimintaan kotiseutunsa kehittämiseksi, sekä kehittää yhteistyötä yhdistyksen toiminta-alueen päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa. Yksi päätehtävämme on Tikkakosken Tohinat -tapahtuman organisointi ja järjestäminen.

Kehittyvä Tikkakoski ry:n vuoden 2019 yhtenä tavoitteena on tuoda esiin tikkakoskelaisten tietoisuuteen kylämme lukuisia pienempiä ja suurempia yrityksiä. Linkit paikallisista yrityksistä on kerätty nettisivullemme ja teemme myös juttuja paikallisista yrityksistä.

Työhömme kuuluu siis paljon organisointia, tiedottamista, kylän asioiden viemistä Jyväskylän kaupungin päättäjien tietoon, ja välikätenä olemista eri toimijoiden välillä. Toivoisimme myös, että voisimme kannustaa kaikkia teitä kylämme väkeä aktivoitumaan toimintaan yhteisen kylämme hyväksi. Emme pysty pienenä yhdistyksen väen joukkona tekemään kaikkea yksin ja toteuttamaan kaikkia ideoita.

Kyläyhdistystoiminta on vapaaehtoistyötä. Kellekään yhdistyksen jäsenelle ei makseta palkkioita. Yhdistykseen ovat kaikki tikkakoskelaiset tervetulleita mukaan tuomaan ideoita ja tekemään vapaaehtoistyötä kylämme hyväksi. Jos sinulla on jokin ajatus ja idea, ja haluat olla mukana toteuttamassa jotain tapahtumaa, niin olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Jos teemme tätä työtä yhdessä – kaikki me tikkakoskelaiset yhdessä – saamme monia hienoja asioita aikaiseksi. Hyvinvoiva ja elinvoimainen kylä on meidän kaikkien etu!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.