“Kyllä se passaa” – Historiikkia Tikkakoskelta sekä sattumuksia ja tapahtumia

"Kyllä se vain passaa" Historiikkia Tikkakoskelta sekä sattumuksia ja tapahtumia. Martti Mäkisen muisteluita - ja vähän muutakin, toimittanut Pertti Juutilainen. 2015

 

“Kyllä se vain passaa” – Historiikkia Tikkakoskelta sekä sattumuksia ja tapahtumia -teos on keväällä 2015 ilmestynyt Tikkakoskella vuosikymmeniä vaikuttaneen Martti Mäkisen muistelo yhdistettynä paikallishistoriaan. Teoksen on toimittanut Pertti Juutilainen ja kustantanut Kehittyvä Tikkakoski ry.

Teoksen julkaisutilaisuus järjestettiin Tikkakosken koululla (Koulukatu 10, Tikkakoski) torstaina 09.04.2015.

Teosta painettiin 400 kappaleen erä ja teosta on saatavilla kunnes tavaraa riittää. Kappalehinta teoksella on 45€ + postikulut 8€.

“Tämä kirja ei pyri olemaan Tikkakosken historia, vaan kevyempi muoto. Tarkoitus on tuoda esiin niin sanottujen virallisten asioiden lisäksi myös muistoja elävästä ja eloisasta elämästä paikkakunnalla erilaisten tapausten ja erikoisesti tavalla tai toisella mieleen jääneiden persoonallisuuksien kautta.” – Kyllä se vain passaa, Martti Mäkinen

Historiikkiteoksen toinen painos nyt saatavilla Kehittyvä Tikkakoski ry:n kautta. Tarjolla rajoitettu erä, joten tilaa omasi vielä kun ehdit!

Tilauslomake

 

Comments are closed.