Yrittäjien vuosi 2019

“Hyvinvoiva ja elinvoimainen kylä on kaikkien etu!
Kehittyvä Tikkakoski ry:n vuoden 2019 toimintasuunnitelman yhtenä kulmakivenä on paikallisten yritysten tunnettavuuden lisääminen. Samalla pyrimme lisäämään yhteistyötä yritysten ja Kehittyvä Tikkakoski ry:n välillä. Yhdistyksen ajatuksena on tehdä paikallisista yrityksistä esittelyjä, jotka julkaistaan nettisivuillamme www.tikkakoski.fi, Facebook-sivuillamme ja Info-TV:ssä (Kirkkokatu 1), osa esittelyistä julkaistaan myös Palokka-lehdessä. Ajatuksena on, että näin paikalliset yritykset ja kylän asukkaat löytäisivät toisensa paremmin.

Ystävällisin terveisin,
Kehittyvä Tikkakoski ry:n puolesta
Maaret Elijärvi

Huom! Kyläyhdistyksen tekemien yrityshaastattelujen tekeminen on päättynyt. Joten emme ota enää vastaan uusia haastattelupyyntöjä. Loput jo tehdyt jutut julkaistaan loka-marraskuun aikana.

Jos et ehtinyt mukaan näihin haastatteluihin, ja haluaisit jakaa tietoa yrityksestäsi, ota meihin yhteyttä, niin voimme jakaa yrityksesi mainoksen Kehittyvä Tikkakoski ry:n Facebook-sivulla. Myös kylän Info-tv:seen voit laittaa yrityksesi mainoksen (http://www.tikkakoski.fi/info-tv/).


Jos yrityksesi puuttuu tältä alla olevalta listalta:

http://www.tikkakoski.fi/yrittajat-ja-palvelut/

ilmoitathan siitä meille, niin lisäämme sinut listalle.

Comments are closed.